Etter nærmere 50 år i enebolig med stor hage, flyttet kunstneren Grethe Berge inn i sin nye Horisont-leilighet i slutten av april. Her har hun fått det akkurat som hun ønsket seg, og angrer ikke en dag!

 

– Jeg er strålende fornøyd både med både arkitekturen, kvalitetene og planløsningene, sier Berge. Ikke minst fremhever hun det profesjonelle samarbeidet med Consto som er entrepenør for bygget. Hun mener selv at hun har fått den aller fineste leiligheten, men ønsket å gjøre små endringer i planløsningen. I et eget byggemøte ble alt fra planløsning til farger gjennomgått. Blant annet ønsket hun seg et eget vaske-rom og en litt endret kjøkkenløsning.

 

– Alt ble notert og fulgt opp. De har ikke slurvet med en eneste ting, smiler Berge. Nøytrale veggfarger ble valgt som bakgrunn for de flotte og fargesterke maleriene som alle fikk plass i den romslige stuen. Herfra har hun utsikt til parken nedenfor og på de skogkledde åsene bak.

 

– Mange har spurt meg hvordan det er å bo på toppen av et kjøpesenter, men det merker jeg ingenting til. Her er det helt stille og fredelig, bedyrer Berge. Likevel har hun det meste innenfor rekkevidde. Hun setter stor pris på å kunne ta heisen ned for å kjøpe ferskt brød eller handle i senterets mange butikker når hun ønsker det. Med to balkonger og takterrasse, nyter Berge solen fra morgen til kveld. De store vinduene slipper inn maksimalt med lys, og hunt er glad for å slippe gardiner for å skjerme mot innsyn.

 

– Hver leilighet er fint skjermet og det er god avstand til naboene. Jeg føler mest at jeg bor i en enebolig, smiler Berge fornøyd.

 

Design og web: Alf Gundersen.  Arkitekt: Link Arkitektur. Illustrasjoner: Mir og Maestro Media. Foto: Øyvind Ganesh.

Alle bilder og illustrasjoner som fremkommer på nettsiden er av illustrativ art og kan/vil avvike fra ferdig leveranse - både for bygg og utomhus.

 

Hold meg oppdatert

Meld meg på interesselisten og send meg prospektet